Morsdag.

Igår jobbade jaag, fick ögonbrynen fixade av snälla Christina! Färgade och noppade, blev jätte bra :) Efter jobbet åkte jag till qvintus mormor där hela gänget kollade på matchen.. det va mysigt sen gick vi hem och kollade på serier sen slocknade vi. På mogonen idag så tog vi en snabb frukost sen gick Q ner til gymmet och jag gick och köpte en liten blomma till mamma, gick och solade sen åka jag ut hit, till märsta.. ingen va hemma dock så fick inte komma med fina blommorna och överraska.. hehe men jag snittade dom och satte dom i en vas så hon blir nog överraskad iaf :P Dom kommer nog nu när som helst :) Ikväll sen åker jag tillbaka hem till solna för att imorgon kl 9 ska jag till läkaren och kolla mina leverfläckar så att alla ser bra ut :) sen drar jag vidare till skolan för att måla flaklakan med fina klassen :) Sen blir det en Supermysig kväll hos Ebba antagligen med massa skoj och fix inför tisdagens bravader.. GAH är så sjukt taggad, i övermorgon. Sjukt. Skit. !!!!. !!!!!.

5 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!




Oh my god SHOES!

Har varit sjuk och datan har pappa förstört för länge sen så kan inte skriva så mycket, men efter studenten blir det ändring på det för jag kommer nog få en sprojlans compjuper :)
Idag har jag iaf letet på stan efter en klocka jag ska önska mig i studentpresent, har letat i alla sko affärer efter ett par skor till studenten. Gick ki tgyp alla man kan tänka sig.. hitta ingenting, tillslut gick jag in på topshop och slog till på ett par skönheter. De är högre än vad det ser ut, tycker dom är as snygga, 799kr kostade dom, är dock lite osäker asså :/ dom är typ lite stora där fram.. kan ta bild sen, vet inte om det ser roligt ut eller om jag inbillar mig :S känns onödigt att lagga 800 på ett par som inte känns 100.. jaja får stämma av med Paulina imorgon och se vad hon tycker :) annanrs kan jag väl byta dom mot några andra snygga på topshop som sitter lite bättre kasnke :)

Efter shoppingen drog jag ut till mamma, det va vår-"fest" på Amandas dagis, då det var ponnyridning, fiskedamm, ansiktsmålning och lite annat.. kom hem och åt middag nu kollar vi på The benchwarmers men ska nog sova snart är super trött.
Imorgon ska jag till praktiken, bli intervjuad och fotograferad sen eventuellt byta skorna sen hem och sy elvis. :) thats the plans! Godnatt


sniiop

Vaknade som en zoombie imorse, drog till skolan, religion, lunch, försäljning&service sen svenska med debatt. Jag debatterade mot Kenny som var för droger och jag var emot.. fick typ inte fram ngt bra och smart när jag satt där haha. IAF!
Åkte sen direkt till jobbet, det är dött. Bara medlemmar som ska träna och hotellgäster som ska bada.. inga behandligar idag efter ALL personal är på nått stort möte eller senarium.. ALLA förutom lilla Emma som ställer upp och jobbar.... till kl 22..... SNARK med det är money! Fast skulle verkligen mycket mycket mer behövt vara hemma idag och sytt på elvis eftersom jag ska leverera den till honom på fredag och jag är långt ifrån klar..  känns extrem jobbigt faktiskt. Men jag ska kriga när jag kommer hem och imorgon och på torsdag. Den SKA bli klar!
Sitter faktiskt och dricker kaffe, jag gillar inte kaffe.. eller jag dricker snarare en jätte svag latte.. men det är en början, fick nämligen höra att om man dricker mycket kaffe minskar risken för bröstcancer.. så jag ska börja lära mig :P hihi.. Nu väller det över med folk här!! ojoj.. ingen tid att förlora nu! alla ska äta och dricka och behandlas. SAJK. dör. nu. hej. då


Hej Lina!

Det är nog bara du som läser! hihi, roligt vi hade i skolan idag :D När vi gjorde origami eller vad det hette och hade flygplans tävling!

Fick ju inte fram någon bild på min klänning så här kommer den, men jag funderar på att klippa bort snörena där bak.. Hjälp.



Vad tycks?
Ses imorgon Lina! :D

WORK

Sitter på jobbet, as segt, inga här typ.. väntar bara tills klockan ska slå 20.30 så jag får stänga och åka hem och mysa och titta på eurovision finalen med Saade.. och med Qvintus...  hihi.

Sitter och trycker i mig Berry Boost skit gott, en liten ask med torkade bär, granatäpple russin och blåbär :) finns inte så mkt annat att göra.. har redan fixat allt inför stängningen och ja det är 45min kvar innan jag kan göra resten.. Och sen jobbar jag imorgon och när jag kollar på bokningarna för morgondagen vill jag skjuta mig själv.. Kommer bli en lååång tråkig dag imorgon med..

Men igår hade jag roligt iaf! På kvällen, förmiddagen va mindre kul men IAF!
Jag var på pyjamaspartaj en stund med paulina hos matilda, jätte trevligt. Många roliga och trevliga människor :) Woop woopppp

I <3 MY SIS

Sitter i orten hos mummy, hon hit tidigt för jag behövde inte komma till praktiken idag pga att Iman hade möte osv. Gärna för mig så jag drog tidigt till mamma men åkte förbi Matssons band först och köpte strass till Elvisdräkten. Nu sitter jag och krigar har köttat på i stort sett hela dagen tills nu, ska fortsätta. Ska leverera den senast onsdag har jag bestämt mig för! Så nu ere bara sy vidare! sen blire eurovision med Eric Saade :p  Amandas "storebror" säger hon.. haha!
Här är min Stora Lillasyster :)

Musslor

Praktik idag, 11-17. Åt lunch i humlegården och solade oss lite.. fett skönt! Vädret är ju otroligt!

När jag och Paulina är på praktiken ser vi nu mera ut såhär



Haha! Nu ska jag iaf sy på elvis sen kanske jag drar iväg till Rålis och möter Pooplina och Mona, men bara kanskeee! See ya  


Gårdag

Tjänna, Igår va jag på praktiken, började 15.00 haha jag och paoli. kl 19.00 var vi på collage för att kolla på en modevisning och få goodiebags hih. Det var roligt men dett oklar mdevisning... Efter det iallafall drog vi till nivå 22 hehe satt att där ett tag sen drog jag hem. Sov och vaknade vid 10, det var fett skönt, åt frukost och allt i lugn och ro och gjorde mottagnings inbjudningar och sen åkte iväg till jobbet då jag börja 13.00.. sitter kvar här i hålan och längtar tills jag slutar 21.00 så jag kan komma ut och få frisk luft!!!!
Frisk luft och en god middag med sklingen! Vi ska äta på Primo caiocaio om det nu finns platser :S jaja annars hamnar vi nån annanstans :)
Imorgon blire soling och grillning! fy fan härligt! Oj nu kommer kunder, hihi work work! PEACE OUT

Mammis

Igår var ju jag och mamma på sturebadet och hade varsin behandling! Mamma hade en klassisk massag 50min och jag en Energikur 50min, det va så jävla skönt. det var första gången jag var på en behandling överhuvudtaget. Det är något jag absolut tänker göra om! Det var så fruktansvärt skönt, jag blev skrubbad hela kroppen, sen fick jag sitta i ett kurbad och andas in aromer och när jag liggar i badet får jag en ansikts massage. Riktigt skönt!
Sen åkte jag och mamma hem till Märsta, åt lite mat och jag letade efter gamla foton på mig när jag var liten som jag ska ha på mina studentinbjudningar :) sen bums i säng. Nu sitter jag och äter lite frulle och ska sminka mig snart sen åka iväg till praktiken.
Imorgon ska jag till frissan Madde som ska fixa barret på mig så det är fresh till studenten! SOFT!
Pejz

Home sweet home

Hemma idag och skrev klart min projektrpport, skönt! Lagade Victors jacka också ska snart sätta igång med maddes klänning också, sen blir det till att jobba på elvis...

Imogon ska jag och mamma på behandling! Ska bli så jäkla sköönt! Jag ska ta en fuktighetskur och mamma en klassisk massage. Vi ska gå på sturebadet haga såklart :) Får berätta imorgon efteråt hur det var!

Lite tokiga bilder från mösspåtagningen.

Valborg

Igår på valborg var jag med Qvintus hos Viktor med lite folk, chillade och krökade. Riktigt trevligt hade vi, sen åkte jag och Q hem till min tomma lägenhet, pappa och johanna var och är fortfarande i åkersberga. Det var en lyckad valborg iallafall :) Är lite smått bakis.. har bara slappat i sängen ätit frukost och kollat på film och sen lagat lunch och moffat i oss! hihi
Mösspåtagning va det ju också ja, i fredags.. skit trevligt. Det var en rätt sjuk känsla ändå har fortfarande inte fattat att jag tar studenten om 30 dagar! SJUKT!


RSS 2.0