...

Men sålänge får jag väl glädja mig åt att min älskling kommer hem imorgon :)

Frustration

Jävla SL! Va så himla exalterad över att åka till mamma idag efter skolan :( Felsignal skit grej stoppa trafiker och det skulle tydligen gå ersättningsbussar.. men nej ist står det minst 2000 människor i ulriksdal och ingen buss kommer, jo hej tjena jag ska stå här och vänta på en buss med dessa människor?! nej tack. åkte tillbaka till solna och pappa är inte hemma så han kan inte köpa mig och är fett lack! SKA åka  dit idag, sitter och väntar på att trafiken ska komma igång igen! BAJS

Onsdag

Idag i skolan hade vi mönsterkonstruktions prov.. gjorde mvg provet. Gick åt helvete! Tråkigt nog.. Sen iaf lyssnade vi på Fredrik Reinfeldt som föreläste på vår skola, det va intressant.. efter det så sydde vi typ en timme.
Sen åkte jag och Paow till sumpan till SunTana och chilla lite :P
Imorgon börjar jag 11, fett skönt! sen ska jag till mamma efter skolan :) och sen på fredag är jag ledig tack vare 3ornas mösspåtagning, och senare på kvällen kommer Qvintus hem :D LängtLängt ! nu ska jag föna håret sen ere Greys!
PEJZ

Dagens

Idag efter skolan åkte jag, paulina och ebba till orminge förbi ebba för hon skulle hämta lite grejer sen åkte vi till slussen och hötorget för att köpa biljetter till derbyt på söndag! Naajs! köpte öven ett litet fult snuslock till qvintus, sen köpte jag ett "skosudd" som man kan sudda bort smuts på skor, så när jag kom hem satte jag igång och sudda skor :)




Och justee, min älskling ringde mig nyssssss :) inte pratat på 3 dagar typ :(  den jäveln satt och chilla med shorts på balkongen, hade åkt fyrhjuling i öken idag, hur kul låter inte det? blä på han, men ååh va härligt att höra hans röst igen :) puss på den! Bara några dagar kvar :) Godnatt

LillLarsa

Min mormor har en vägg med massa foton från när barnbarnen var små
och då hitta jag dom här när jag va där nu i helgen :)

Lilla Jag
Syster Malin och Jag :)

Sjukt

fan tack för att inte pappa och johanna åker ändå asså, just nu sitter jag själv kollar på tv, pallar inte plugga och har inte ätit ngt för är inte hungrig.. så fort jag är själv tänker jag bara i dumma banor!! tappar apiten nästan, längtar, saknar.. så tack för att pappa och johanna är hemma i veckan så jag slipper vara själv, och gör mig sällskap tills min älskling kommer hem! såklart skulle mina vänner vara här med mig, men inte heeela tiden varje dag :)
KOM HEM QVINTUS! <33333


Löf

Tjennää, i fredags åkte min älskade baby till Tunisien så vi sa hejdåå :( sen åkte jag till mamma, sov där och sen igår åkte vi till mormor i vällingby, jag mamma och amanda. Gick på stan där och kolla lite :) köpte god mat och myspys, kollade på littlemiss sunshine och körslaget hehe. Sen somnade vi som stockar.. idag gick jag och mammsen ner på stan igen och kolla lite, köpte lite grejer och sen åkte vi hem. Så nu sitter jag hos pappa, dom ska på middag och jag ska stanna hemma och plugga lite! PEJZ


2 maj

Den andra maj ska ni bli så förnedrade era djurgårdsvin!

Ebba ta åt dig!!


Megan Baseball Jacket

Vill verkligen ha, så sjukt snygga..


Insändare

Inatt sov jag hos Qvintus, han va på 30års fest med familjen så jag fick gå till Crille och låna nyckeln.. skit läskigt att vara där själv, knarrar och låter överallt.. menmen, tillslut kom han hem då kollade vi lite på Roxanne som gick på 4an, nu sitter jag med massa plugg, ska skriva en insändare som ska vara klar till imorgon.. uttråkad.
 
Men igår blev jag såhär glad när min äskling kom hem :P

Solig torsdag


Jackie


Ebba, Jackie och Lina.B


Lina.B, Jackie och Ebba


"Halleluljaaaa"


Näääk

Sitter och lyssnar på Nääääääk, hehe och blir så frustrerad då jag inte kan göra om spotify låtar till mp3 filer så jag kan ladda in dom på luren så man kan njuta av musiken på tåget eller bussen eller ngt! blääk life sucks!
Försöker tänka ut vad jag ska ägna kvällen till........................ snark

George St Pierre

Min snygging, kolla och njut..




SOL

Gud vad härligt med sol, fast inte när jag tog min tjockjacka bara för det va dimma och typ 2grader när jag gick hemifrån imorse... blev jätte varm så imorgon ska jag inte göra samma misstag.. bara därför blir det säkert svinkallt eller regn eller ngt.. jaja!
Efter skolan mötte jag Qvintus och köpte tyg och mudd till jackan, kommer bli super snyggt :)
Nu ska jag eta mat snart, pappas goda tacos variant som man har i ugnen, mums :) sen ska jag till qvintus och kolla på arn och mysa :)

Kommer drömma mardrömmar inatt.. Linnea också tror jag. Folk som inte spolar efter sig borde seriöst skjutas.

Day'n night

Igår va jag med Q på dagen sen åkte jag hem och chilladeee, kollade på matchen på Tv4Sport.. efter det åkte jag och mötte Q och några av hans kompisar som sett matchen på krogen, vi drog hem till adam och kollade på UFC galan.. Brukar ändå tycka det är rätt kul att kolla på, men asså seriöst.. säger som alla andra grabbarna gjorde, sämsta galan nånsin, hände absolut ingenting! men iaf, den drog minsann ut på tiden och vi knallade hem på söder vid 4 tiden och somade strax innan 5, vaknade upp till det underbara vädret.. Tog med en filt och lite picknick och la oss och solade, nu är jag hemma och laddar inför morgondagen. SUCK, börjar 8.20 vilket betyder att jag ska ta bussen vid mig 7.15.. snacka om att lägga sig tidigt ikväll.. sen blir det till att köpa tyg med baby och baka äppelpaj och titta på Arn, haha :)
Pözz



Kände för att slänga in en underbart vacker bild på mig, moster Marie och kusin Sofia ;)

Dilemma

ångest

Storasyster

Tjenare Tjenare, Imorde vaknade jag och hade urinvägsinfektion.. bläk, åkte till råsundas vårdcentral och fick penicillin :( fett jobbigt.. hatar det!
Sen när jag kom hem berätta papput att han och jonna har en bebbut på g ;) hoppas på en bror :) har redan två tjejor som syskon, vill ha en lillebror :) hihi !
Nu kollar jag på sveriges värsta bilförare.. ska bara vila idag :) hörs! pussi
Är Blond Igen :D


Fyskäms

Är så sjukt dålig på att skriva och ännu sämre på att ta bilder och dokumentera mina dagar!
Ska bli bättring!

Glad Påsk

I torsdags kom babe till skolan för en måttning, ska köpa tyg på lovet så jag kan sätta igång med jackan efter påsk.. sen var det lov som gällde :)
Sen åkte jag hem och lagade nachos sen åkte jag till Qvintus, vi hyrde film och spela Halo, börjar bli proffs! Imorse fortsatte vi spela och gick en liten promenad i det fina vädret! Kom nyligen hem, sitter och tittar på talang!Imorgon ska jag till mamma och äta påskmiddag och mysa! :)
Glad Påsk :)

RSS 2.0