Tuffa paret!


Hard Work!

Sitter bänkad på pallen på jobbet framför datan, inte en kotte här.. var tvungen att hoppa in då en kollega inte kunde stänga idag.. jag jobbar alltså till 21.30.. NICE! Ska sen direkt till min kära vän Fannys skiva där temat är bokstaven S.. jag ska gå som suporter, känndes ganska enkelt.

Sturebadet Haga.. Jag har ingen aning om varför det ska vara öppet så sent på kvällarna.. är det för att få personalen att må psykiskt dåligt eller vad är grejen?.. Inga är ju här liksom.. just nu är det liksom fyra st som badar och två inne på behandling.. Och faaaan ifall några idioter envisas om att gå hem på sekunden när vi stänger så jag missar bussen och får vänta 30min.. gaah! Älskar mitt jobb :D

Nu ska jag iallafall jobba vidare.. har så himla mycket att göra!!!! hihi
Vacker bild på helvetes jobbet!


Boys are stupid

Varje morgon vaknar jag av Qvintus klocka.. JAG måste stänga av den! För han lägger mobilen medvetet på min sida av sängen?! Han gör Situps i rummet och låter som en jag vet inte vad.. asså tror han att han är tyst och att jag kan somna om då? när jag ska upp innan honom smyger jag så jag inte ska väcka honom.. No more säger jag. Bered dig på segertåget nästa gång du har sovmorgon min älskling!
Ja jag är iallafall upp nu och börjar 11 på praktiken, slutar 14 idag så ska åka till myrorna och kolla om min jacka finns kvar som jag hittade för några dagar sen! den va skit cool och kostade bara 100kr, måste dock sy in den lite för den såg lite rolig ut men annars skit bra ;) ska äta frukost nu och göra mig iordning :)
Ha en bra dag !

Ångest

Åh min klänning är nu köpt, jätte fin :) bara längtar tills jag får använda den!!
Köpte en freebra också som jag kan ha till klänningen, och en ansikts rengöring så jag får lite fresch hy. Det är ju aldrig fel. Tuttfia gjorde mig sällskap sen åkte vi till västermalms gallerian och luncha med Ebba. treevligt! Nu ska jag rensa mina 3 garderober och göra snyggt i dom, SAMT brodera på elvisdräkten. Vet inte hur länge jag hållt på med den jäkeln, den vill aldrig bli klar och den ger mig sån fruktansvär ångest! :( jaja ska sätta igång...

Ofta!

VAA?! har inte mina sista 500 inlägg kommit upp? fan va knas!
hih!

STUDENTEN om en månad fyfan va tagg! Inte pallat skriva ngt här på länge, inte haft tid och ork och inte haft ngt att skriva helt enkelt..
Va på bromma blocks idag och hittade min studentklänning.. skit fin, fanns inte i min storlek så ska till skäris imorgon med pull och köpa den så kanske jag visar ngn bild sen :)

Ledig från praktiken imorgon så drar och köper klänningen och sen lunchar med paulina och ebba :) myspys!
Ska börja skriva mer det är trotts allt ganska roligt :)

Random bild på mig och jenny på hennes skiva :D


RSS 2.0