Birka Paradise

På tisdag ska jag på kryssning med Qvintus, mysigt! längtar...


I Love this little sweetiepie!


Tacos! :D

Det är min favoriträtt! Det vet alla som känner mig! Kan äta det alla dagar i veckan utan att tröttna på det! MUMS!
Idag efter skola mötte jag upp Fanny och åkte till Jenny för att äta Tacos och ha en liten mysig kväll, åkte sedan hem vid 9 tiden och tog ett långt bad, skönt!
Imorgon i skolan ska frisörerna pyssla om oss och fixa våra hår, och vi ska bjuda dom på fika :) Trevlans.
Sen ska jag till Qken och titta på Glee och spela Left 4 Dead, haha har typ blivit beroende, får värsta kicken av det :P mysmysmys Längtar! Ha en bra kväll. ♥

Saknar mitt gamla blonda hår

Kolla igenom några gamla bilder på datan, hitta dom här roliga random bilder från den Ljusa tiden :)

Julia & Jag, Gölligöll


Kroatien 08


Kroatien 08


Victors födelsedag 09


Gotland 09


Ingenaning om när, tippar på början av 09


Gotland 08


Nyår 08/09


Jenny & Jag, 09


haha 09


Haha brun och fin 09


Jag & Fanny, Gotland 09


Jag & Anders :) 09


Avslutar det hela med VÄRLDENS snyggaste bild på de 3 grymmaste praktikanterna
Hanna, Amanda & Jag




Snabba Cash

Igår vad jag på bio med Qvintus, Viktor, Elin, Emma, Adam, Crille, Minos, Aron & Christian! Brutalt, vi tog fan upp en hel jävla rad. Snabba cash, aa den va tung! Den och Avatar va skitbra, riktgt se värda! Bion börja 12 sluta vid 2, var hemma på söder vid halv 3, spela tv-spel och chilla hos Crille till 5.. (!!) somna typ sex.. så vakna vi vid 2 tiden och spelade lite mer tv-spel "Left 4 Dead" skit läskig zoombie spel, inte min grej kanske men det va fan kul!
Har precis ätit middag , nu är det blåsningen och efter det in i duschen!
Bjuder på en gullig liten pussbild från igår, Tjingaling


Ebba Clara Helena Svärd

VÄRLDENS SNYGGASTE, VACKRASTE, SNÄLLASTE, ROLIGASTE, UNDERBARASTE OCH BÄSTASTE EBBA SVÄRD FYLLER ÅR IDAG!

GRATTIS
VÄNNEN MIN!


MojMoj

Godmorgon :)
Igår efter skolan åkte jag och klassisarna och fika på muggen, sen kom fanny dit också:) hon och jag gick och köpte hårfärg till mitt hår, resultat utan kommentarer..
Sen gick vi ner till ica och köpte lite godsaker och titta på film på 5an, sen åkte jag hem och gick och la mig, mysig lugn kväll.
Just nu ligger jag i sängen men myskläder tittar på Harry Potter och den flammande bägaren och äter macka och dricker smoothie, mums :)
Hörs senare, Tudelue

Designtävling

Idag har vi haft en heldags design tävligt i skolan : tema, tyg och en partner. Spåra.
Tema: Klippt & Skuret
Tyg: Skitfult!
Partner: PULL
Jag kom tillsammans med min kära Paulina, vi skapade en liten klänning i ljusblått och vitt tyll.. tyvärr vann vi inte men det var grymt kul ! 
Här är lite bilder från dagen (klicka fö större bild)


           

                              Våran kreation, Fram

                    
                                           Bak


Over and out

Glassbilen

"GLASSBILEN".. hörde jag Johanna ropa från köket! haha vi sprang ut i kylan i linne och köpte glass, gott! inte ofta glassbilen rullar omkring här i solna inte så man får ju passa på! ;)


PS.

Juste såg Avatar igår med Ebba! Sjukt bra! Måste se den igen fast med 3D skulle va kul! mohaha .DS

Mjaa

Heejsan! kom nyss hem från skolan, sluta sent idag. Rätt så jobbigt! Men det va lugnt för hade sovmorgon, jag kom efter luchen så man kan säga at jag började 12. :)
Måste färga mitt hår!!! Jag anropa fanny!!, hjälp mig någon dag!!! hihi puss på dig!
Nu väntar jag på att Jonna ska komma hem och laga lite mat hihi.
Köpte nya jeans igår btw, 1299:- 50% 650:- ljusa Miss Sixty, sådär lite fint till de lite varmare dagarna!
Tudeluue

Blåsningen

Tjennä ! Underbar helg, kom nyss hem .. ska bli skönt att sova hemma inatt, ikväll är det blåsningen och jag slapp hänga med familjen på middag hos några av pappas vänner så just nu håller jag på att lagar lite mat, nu börjar project runway!
Tudelue


Utgång

Ska till adam , med Q och gänget.. ska fira Josef som fyllt år! Ebba och Pim kanske tittar förbi, kul! :)
checkar in imorgon! Ha en näiejs fredagskväll!
Tjingeling

Tjennää

Hemma från skolan, och från sumpan, tyg är tråkigt! Men resultatet blir kul förhoppningsvis.
Ikväll är det Glee, soooft! ska ta ett bad och fixa mig sen ska jag till Q.

Blööh inget att skriva! ARRA!! Peace


Myk

Close your eyes, clear your mind, let it go..


Fakk

Piss, Spy, Äckligt, Vider, FÄTTA! Slut.

Dagen tabbe!

Inte glad just nu! Jag hade ställt klockan på halv sex för att jag skulle kliva upp ur sängen kl sex! snooza i tio min i en halv timme, 3 snoozningar alltså :P ska åka hemifrån vid 7.18 så jag kommer lagom till skolan men efter typ tio min råkar jag klicka på fel knapp och stänger av klockan, och då måste jag gå in på "Alarm" och ställa nytt... sen knackar det på dörren och Johanna kommer in "emma du börjar 8.20 va? du vet att klockan är sju nu.." och jag typ flög upp ur sängen. Då hade jag tydligen somnat när jag skulle ställa om alarmet på mobilen! Hur fan går det till, på typ två sek!? Sen när jag kom upp för typ 10min sen så kollar jag på mitt schema.. Hanverksorientering 10.00! Lyckat! så nu ligger jag i sängen, känner att det är onödigt att somna om för då blir jag bara tröttare, men faen vad jag är irriterad asså! och misstagandet av schemat är inte så konstigt för jag hade kollat på paulinas igår och vi har inte ens samma schema korkad som jag är.. menmen ska väll hoppa i duschen då kanske och ta ngt att äta!
Puss

GodNatt

Paradise Hotel är fan galet, har missat as många avsnitt men fortfarande, kan inte slita mig från tvn! dirr efter ska jag borsta tänderna och sussa! sjukt jobbigt att gå upp 6 på morgonen!!
Imorgon slutar jag typ halv 5, jobbigt som fan! sen får vi se om jag hittar på ngt, kanske möter upp lill prinsen min :)
PUSS ALLA, inatt ska jag drömma mig tillbaka till sommaren!

Duktiga Larsa

Hemma!.. då kan man ju undra sig vart jag har varit och då kan jag säga er att jag har varit på gymmet och tränat :D hihi inte ofta det händer men nu ska jag börja komma igång igen :) kom nyss ut ur duschen och snart ska jag äta mat :) sen är det plugg & paradise hotel som gäller!
Pussis

Skuuwl

Tja! första skoldagen avklarad idag, helt okej, lite segt att börja 8.20 bara men, sånt är livet. Första MatteB lektionen, jag och pull var grymma! ;)
Nu är jag hemma och ska fortsätta med SO arbetet som ska in imorgon, har fått massa hjälp av min systeryster Malin! PEACE ♥


Jorden skall minnas dig
så som den minns gräset
och skogarna,
det multnande lövet.
Så som myllan minns vindarna.
Din frid skall vara oändlig
så som havet.

Click

Den filmen är så sorglig :( blir alltid så deppig av den, även fast jag vet hur den slutar..
Ngt jag kan glädja mig över är iaf att mitt plugg är någorlunda klart , och den uppgiften var tydligen till på tisdag så jag har morgondagen på mig också :)
Och imorgon ska ag få träffamina kära klassisar! RUULIGT! Puss på dom!
NattiNatti

Saknar de sena sommarkvällarna i Skummeslöv med min älskling, vill tillbaka!

 


PLÖGG

TjaTjaTja!
Fredags kväll var super kul! Det var länge sen jag och jenny kröka tsm så det var skit kul faktiskt, vi åt först en jätte god middag med simone och brudarna sen började vi dricka lite sådär och sen dansa vi hela natten :) sen åkte jag och jenny hem med tåget och sov, sen igår så åkte jag och Qvintus till han farmor i Älvsjö och åt lunch och spelde pingis, hon bor jätte stort och hade pingisbord i källaren så jag passa på att visa upp mina otroliga skillz i pingis ;) haha! Det va skit kul, tiden bara rann iväg och sen åkte vi hem vid 7 tiden, hyrd en skit dålig film och somande och nu sitter jag här framför skärmen och skriver på en jävla sämhällskunskaps uppsats som ska in imorgon som jag knappt börjat på.. känner mig skit dålg, men den SKA bli klar!! sååå.... nu ska jag återgå till word-fliken och skriva vidare.
Pöss på er

Några bilder från Simones fest.




                                        Simone ! :)


Panik!

En halvklar stressad emma.. klädvalet har jag inga kommentarer om!! -.- fick panik och hitta inget bättre i gareroben! nu ska jag skynda till Jenny!
Tjingeling


Stress

Hej alla glada! nu har jag precis kommit hem från jobbet och läkaren! ska tillbaka på måndag.
Nu hör jag vattnet tappas upp i badkaret och har så mkt jg ska hinna på denna kora tiiid!! hjälp! ska till jenny så fort fort fort som möjliogt och ska hnna fixa mig innan och blööh pnik! sn ska vi till simone och fiesta gärnet :)
ha en helt underbar kvällnu sa jag hoppa i badet!
Hörs senare! PEACE

GLEE

Bästa serien! Glee... vad ska man säga, helt underbart! Torsdagar brukar vara Qvintus-dagen, då vi tittar på glee och äter nått gott :) hihi. Men nu är jag hos mamma och ska titta själv! tråk menmen! grym serie!



Puss på den!

Jobb Jobb Jobb Sjuk Sjuk Sjuk

Tja tja tja tja tja !
Igår var jag med min kära pojkvän :) myste lite och jag ÄGDE sönder honom på tv spel ! mohaha! Skulle egentligen jobbat men tog ledigt för jag orkade inte..
Idag har jag jobbat på mammas jobb, började halv 8.. så nu är jag galet trött, slumra precis till i soffan!
Imorgon ska jag få se om jag får tid hos läkaren för jag känner mig dålig, och om det är vad jag tror att det är så är det penselin som gäller :/ fett torrt menmen.. så kanske inte ska jobba imorgon om jag får tid men vi får seeee :) sen på kvällen blir det Simones 18års fest :) ska bli super kul. See yah
Tjingeling


Sinnessjuktkalltute!!

    

HOME

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och tråkig dag på jobbet, eftersom det inte va så mkt folk gick tiden jätte sakta.. menmen nu ska jag ta en snabb dusch sen iväg till odenplan för att äta maaaaaat med bruwdärna! Nice!
PEACE

GodMorgon

Godmorgon alla tusentals läsare hahaha, har precs ätit frukost och gjort mig i ordning och nu ska jag springa iväg till jobbet, börjar kl 11, efter jobbet ska jag träffa jenny, fanny, linda & julia vi ska ut och äta middag på kina muren, haha vårat ställe, vi är typ stammisar där, skit god mat! man får ta hur mkt man vill, både asiatisk mat och suhsi för bara 150 kr :) som hittat! Nu måste jag kiiilllaaaaa! PUSS

Så här kan det se ut när vi sitter och äter på kina muren ! Alltid lika snygga!

Tråkig lista, men den fick mig trött och det var tanken! NATTINATTI

Namn: Emma Margareta Larsson

Kallas för: Larsa

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Bara i öronen

Tatueringar: Det kommer, det kommer

Längd: 1.65 typ

Skostorlek: 36-37

Hårfärg: Brunt för tillfället

Fräknar: Mest på sommarn

Motto: Ska man vara fin får man lida pin

Kär? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Utomlands skulle inte vara helt fel, men skulle nog inte vilja bo så varmt, så länge.. kanske nått år. Annars älskar jag solna :D

Tycker du att du är attraktiv? You tell me!

Dricker du? Är man en HT så är man

Röker du? Har hänt

Vad är du rädd för? Spindlar. Det finns inget värre

Gillar du att tvätta? Nej, eller vet inte.. har nog aldrig gjort det

Gillar du berg- och dalbanor? Nja inte riktigt mig grej det där

Senaste…

Filmen du hyrde?  I Love You Man, sett den innan men oj den är rolig

Filmen du köpte? Kommer inte ihåg

Låten du hörde: Mr. Carter - Lil Wayne, Jay-Z

Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg,  det va ett tag sen jag ladda ner låtar, använder spotify

Personen du ringde? Älskling

Personen som ringde dig? Pappa

TV-program du såg? Paradise Hotel, sjuk serie

Person du tänkte på? Min bebbut

Favorit…

Låt: Just nu.. You and I - Medina

Sak att göra:
Mysa

Sport: Fotboll, UFC

Dryck: Äsklar vatten

Kläder: Jeans och tröja

Film: Åh, många! Men En riddares hitoria är den bästa

Bil: Kan inget om bilar

Serie: Grey's Anotomy

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja mycket...

Gråtit över en flicka? Nä, haha

Ljugit för någon? "Men jaaaa paaappaaaa, jag lovar att städa mitt ruuum..."

Varit i slagsmål? Nej, tack och lov haha

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ofcourse

Antal…

Gånger du varit kär? På riktgt.. En

Gånger ditt hjärta brustit? Ett antal

Hjärtan brustet på grund av dig? Inget hoppas jag

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Många

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Haha en gång då min otroligt roliga familj skicka in en insändare på min födelsedag för flera år sedan, och då var jag tillochmed med på bild också, den ni ;)

Senaste…

Boken du läste? "Om jag kunde drömma" av stephenie meyer

Personen du fick e-mail av? Facebook

Personen du fick brev av? Handelsbanken skulle jag tro

Personen du fick sms av? Fanny

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det beror på, mamma ch pappa är skilda och min syster bor på gotland men jag och pappa och hans tjej åt middag tillsammans idag :P

Saken du köpte? Kontantkort till mobilen

Vad har du gjort idag? Jag har sovit, varit med Qvintus, åkt hem, startat en blogg, badat, ätit mat, kollat på tv

Brukar du svära mycket? Det händer då och då

När stiger du upp på morgonen? Har jag skola, 06.00. Annars klockan elva som tidigast

Vad har du på dig? Täcke och trosor, ska sova

Vad ska du göra ikväll? Sova :) Jobbar imorgon

Vad är du allergisk mot? Pollen

Var har du ont? I knät, skar mig när jag raka benen :(

Använder du hårspray? Nja inte ofta alls

Kan du stå på händer? Vet inte riktigt, vågar inte pröva...

Håkan Hellström eller The Ark? Nej fyfan! INGET

Salt eller socker? Socker såklart!

Gillar du ketchup? Ja till vissa saker är det gott

Är du glad nu? Jaaarå, fast trött

Var du glad igår? Ja, när jag fick träffa min kära pojkvän

Vad dansar du till? All bra musik

Stockholm är… ? Mitt hem(?) typ

Göteborg är… ? En stad jag åker till ibland på sommaren :) den är mysig

Kan du sjunga? Det tycker inte jag, men jag och Jenny ska söka till Idol nån gång i våra liv

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? Grekland, Thailand, Turkiet, finns hur många som helst.. har inte varit på så många ställen


Family Guy


-

Nu är flmen slut, den är fan bra haha lite rolig sådär,
nästan lite töntig ibland men underhållande är den garanterat!



Blöh får ångest när jag tänker på att jag ska upp 9 imorgon för att dra och jobba..
Mitt jobb är verkligen krävade, står upp hela dan och går ut med mat, gör maten, står i latte maskinen, kassan, disken.. enda gången jag är still under dagen är på min 20minuters lunch! Men som sagt, det är pengar och dom behöver jag :)

Nu ska jag kolla runt bland kanalerna och se om det finns ngt bra :)
Puuss


Babes

Här är mina fina vänner :D
Lina                                             Ebba

Jacqueline                                             Paulina

Jenny                                                 Fanny


Fucking Åmål

Nu har jag fått min mat och kl 19.00 börjar "Fucking Åmål" på TV1000 nordic :) det va länge sen jag såg den så nu ska jag lägga mig i sängen och mysa framför tvn :)

Puss


Knas

Heej! wow blogg och grejer, vi får väl se hur det här går!
Alla mina undrebara vänner har bloggar så blev sugen själv :D
Igår så var jag och jobbade, jobbar på Haga Trädgårds Café i haga parken, jobbar där tisdag onsdag torsdag och fredagockså, lite jobbigt kanske men pengar är pengar :D och idag har jag inte gjort så mkt, bara tagit det allmänt lugnt :) och nu ska jag fortsätta med det och ta ett långt bad, sen hoppas jag på att få lite mat :)
Peace

Och här har ni lilla Larsa


RSS 2.0