2 timmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Tjenis! fyller år imorgon :D hihi 18 barre, nice elleee?! kommer dock inte göra ett försök till att hålla mig vaken tills dess för imorgon bitti ska jag pappa johanna och jenny till stallmästargrden och äta en mysig frukost! sen bär det av till skolan, Sen möta jenny och fanny, sen hem fixa mig lite sen möta Love och äta mysig middag på Primo(?) eller annat mysigt ställe, sen träffa klassisarna och ta ett glas eller två! kommer bli super! love hörs när jag är myndig! ;) <3

Tänk att jag nyss va såhäär liten och söt...


Och nu är jag så här stor och söt...


29 Augusti

I övermorgon fyller jag år! Jiho! Är hos Q, båda är snoriga och jävliga, han är jätte tråkig och ligger fortfarande och sover!!
Igår träffa jag mamma i Sollentuna centrum och kolla lite sen åkte jag till Qvintus och vi kolla på Bröllopsfotografen :) jag somnade.
Sen är jag nyklippt också, jete kårt! Och nyslingad :) Nu ska jag väcka skiten och gå upp och äta frulle!

Tisdag!

En vecka kvar bara! 7dagar :) Idag va en seg dag i skolan, är supertrött.. märks att man inte är van vid skolrutinen! Imorgon ka vi fika med de nya ettorna och spela brännboll tydligen.. sen ska jag träffa Q för vi är lediga på torsdag! skönt! fredag ska jag slinga och klippa mig! skönt! fredag slutar typ halv 12! skönt! helg! skönt! måndag blire fiest för adam fyller år och för att slå två flugor i en smäll firar vi mig lite smått samtidigt efter 12slaget :P härligt..
Nu ska vi äta snart, blir lax :) sen kommer jag nog somna som en stock!
Pejz

22 augusti

Om ni kan räkna är det bara 9dagar kvar till min födelsedag! är sjukt taggad.. hehe.
Igår va jag hos Q kolla på Sebbe, bra film, mkt bra! Sevärd.. Sen idag spela vi Halo och myste, åt mat och så sen åkte jag hem. Och nu e jag hemma och har lite smått ångest inför morgondgen men fan ska ändå bli kul att träffa alla klassisar igen :) Ikväll blir det bara chillidill, slapp framför tv..
Catch up with you later!


Yesterday

Igår va jag hos Q, sen mötte jag upp ebba och pao och tog en fika och prata lite. Åkte hem åt mat och kolla på Manchester United- New Castle med papput sen bums i säng :)
Idag ska jag vara med min love!
Bara 2 veckor kvar idag!! <3

Confusion

*Snurr snurr snurr* vad mina tankar yrar runt i mitt huvud!..
 vad har du gjort med mig, oss, du och jag. Vad händer?!

16 dagar kvar till min stora dag, nedräkning! Snart klassisar ska vi kroga! <3

Qvintus Bergman

Idag har jag och Qvintus varit tillsammans i 20månader.. helt underbara månader! Vi har haft en helt fantastik sommar med varanndra, obeskrivlig!
Hoppas vi varar föralltid.

Pappi

Iförrigår alltså måndags åkte jag till mammi, sov där gjorde inget speciellt bara mystee :) sen igår kom Qvintus dit och vi kolla på film och busade med amanda och allt möjligt hade det mysigt, sov över och imorse solade vi lite och gjorde piroger och sen åkte vi heem till stan och nu sitter jag och väntar påatt pappa och johanna ska komma hem, dom har ju varit bortresta i två veckor nu så dom kommer snart och då blir de lite fotbolls tittande! pussssi

Jippi!

Har haft en super mysig dag med min älskling, lagat mat och kollat på två filmer. bland annat Kick-Ass den va ju super bra! haha! Nu har min solstråle åkt hem och jag ska snart göra mig iordning för att senare åka till Fanny och ha en myskäll med henne :) Saknat henne! :)
Ha en fin kväll, pejz!

Bästa!

Vaknade nyligen brevid min älskade pojkvän som kom hem igår! Kan aldrig somna om när jag väl vaknat så nu e jag uppe och han ligger och sover vidare.
Igår tittade vi på The wedding singer på 6an, ganska rolig faktisk. Lagade mat som vi åt tll filmen, Lax med pasta och en sås. Sen poppade vi popcorn :) När han vaknar sen. När jag väcker honom sen, så ska vi kolla på dear john och äta frukost :)
Lööve


Godmorgon!

Idag var jag uppe med tuppen! Gick till äffären och handlade frukost och lite annat. Ska träna lite nu sen hoppa i duschen sen ikväll kommer min älskling hit ! Längtaaar! <333

köpt

Har köpt lite nya grejer i veckan, även fast jag nte har några pengar... oops!
Köpte dom här skorna, 350:- Skopunkten


Dom här typ gråa byxorna, 99:- Zara


Och dom här svarta lite glansiga, 180:- JC


Och dom här gröna för bara 59:- på Zara har dock sytt in dom för de var raka :P


Och en mysig kofta från gina 249:-


Det var det! Nu ska jag kolla på Sex education på 3an ! hahah det är så roligt! Sen är det godnatt och imorgo ska jag träfffaaa min älskling :D

Träna

När jag va nere i skummis hos Qvintus kom jag in i en träningsruntin som var otroligt skönt, gjorde olika övningar varje dag och nu har jag tappat det lite har inte gjort dom på några dagar så idag ska jag ta igen för alla gånger jag missat att göra dom! Heja mig!


Måndag

2 augusti idag ! Bara 29 dagar kvar tills jag blir 18, räkar ner! hehe.
Vaknade rätt tidigt idag, la mig i soffan och tittade på en film, Fighting hette den, rätt bra faktiskt :) ska laga ngn lunch nu tror jag och kanske sätta på en ny film haha, det är så otroligt tråkigt med regn! Men imorgon blir det sol :D För då kommer min solstråle till mig!! Är så himla glaad :D
Time for lunch !


1 augusti.

I fredags var vi på The studio och blev fotade jag och mammsen, det var super kul men blev dock inte nöjd med bilderna men några köpte vi iaf, fö att det är kul att ha :) mammas bilder blev skit fina :)
Igår var vi på bröllop,Mari och Johnny gifte sig, det var ett super fint bröllop och en jätte trevlig kväll, nu sitter jag hos pappa och min syster har åkt tillbaka till gotland, är super trött, måste städa rummet.. duscha och äta!

Här är iaf en bild på mig, och en på mamma från The studio :)




Och här har vi brudparet från igår :)


RSS 2.0