Måndag

Tjosan! Slapp dag i plugget idag, skönt! Tog en fika med tjejerna på Messo sen en snabb runda på H&M, köpte en långklänning.. vet inte om jag passar i den :P svårt att få med på bild men, vad tycker ni är det godkänt?
 


Söndag igen..

Idag är det söndag och vaknade upp hos bebbiluttklutt hah! vi gick ut och solade lite sen gick jag och köpte blommer , åkte till jobbet för att boka in jobbdagar sen åkte jag till mamma och överraskade henne på morsdag :)
I fredags var jag malin och johanna på ciaociao primo och åt jätte god mat sen va vi på satc 2, den va faktiskt bra , vill se den igen då jag inte är lika trött :P
Nu är jag iaf hos mamma, ska typ.. vet inte ska inte göra nånting nu :) bara slappa! hejhej

Söndag.

Trisst väder!
Nu snart, om en timme mer exakt ska vi åka till Knut som fyller 13år :) Grattis till honom!
Har pluggat idag, oj så jag har pluggat! Snart klar med gramatikhäftet.. as jobbigt, sen ikväll när jag kommer hem ska jag läsa lite samhälle!
Igår, va jag själv hemma för Pappa och Joana va hos några vänner. Jag tittade på 27 dresses och sappade lite smått till 6an då och då för att se att Inter fortfarade hade ledningen! Hade inget gott hemma :O det va katastfor :( va så himla sötsugen till filmen, gick och koll kylen och skafferiet minst 5ggr men hittade ingenting.. men  jag klarade mig iaf :) nu ska jag göra mig iordning sen ska vi åka! Pejs <3

Lördag.

Igår va Jag, Ebba Lina, Paulina, Sanda och Becko på långholmen sen kom Ebbas vänner Sara Jimmie och David förbi, satt och chilla med lite vin och njöt av en härliga "sommar"-kvällen :) sen mötte jag upp qvintus lite senare och sov där. Imrse eller ja.. vid halv 1 idag så gick vi ut och la oss på Lilla A och solade, sjuukligt varmt. Tror jag fick lite färg :) Efter det gick vi och köpte en blomma till Qvintus rum :) hih våran lillabebis vi ska försöka hålla vid liv :P
Ikväll vet jag inte rikitgt vad jag sak göra ännu, får se vad kvällen har att bjuda på :) 
Pejz


Hihi älskipälski


Dan efter dan

Igår fyllde Qvintus år, det var middag hos honom med hans farmor Gudrun och Mormor Mary :) åt jätte god maat! Det var super mysigt! Han fick ett halsband och ett par armani kallingar av mig, super snygga :)
Igår sprang jag på stan som en gaalning för at hitta den svarta långklänningen från h&m för 99:- men såklart hitta jag den ingenstan.. bara i storlek 42.. menmen thats life, hittar kanske nån annan fin :)
Japp det var det

HejaHeja

Heja solen! Underbart med lite värme, äntligen! Imorgon ska jag och klassisarna ha med oss mat till skulan hihi ^^ busiga! Ska sätta oss i solen och mysa! Imorgon kommer Q hem :) då ska vi köpa en blomma! Och jag måste köpa en present med vet inte vad... hittar inget bra.. måste göra det imorgon för han fyller år på torsdag! gaah. Hjälp!
Hopp in i duschen!


Måndag

Nu är min bebis ute i skogen ! kommer hem på onsdag, ska passa på att köpa en present till honom för han fyller år på torsdag.. ve inte vad jag ska köpa... förslag? Nu ska jag försöka plugga iaf för imorgon 08.3 är det MatteB nationella.. snark, i 4 timmar.. se slutar jag halv 5 imorgon, vilket också suger!
Underbart väder får man iaf glädja sig åt! Pejz

Juste lite bilder från bröllopet.

Jenny

Pappi

Söta bröllopsparet

Älskade finaste farfar <3

Kusin Knut och jag

Christoffer och Jenny

Skååål


Bröllop

Åkte till mamma igår, grillade och hade fredagsmys :) nu har jag precis vaknat, de andra har åkt på cykeltävlig och jag ska snart åka till pappa för att ducha och göra mig iordning för sen blir jag upphämtad vid 12 av jenny och familjen för vi ska åka.. nånstans minns inte vad stället hette.. men vi ska iaf på våran farbrors bröllop. De ska gifta sig på klipporna så jag hoppas vädret håller i sig.
Igår köpte jag en ny klänning jag ska ha, lite strumpbyxor och en bh :) men nu ska jag åka, lite bilder kommer kanske upp imorgon! Pejs


Blööh!

Jag är lite rastlös, vill ut och jogga! men Johanna har snott mina joggingskor och har ingen musik så ja får panik! måste försöka komma på ngn variant! Bräp

Igår var det Tisdag!

Igår var det tisdag och då va jag med mina två bästa vänner Jenny och Fanny! Vi åt på berömda kinamuren! lika gott som alltid!! Riktigt mysigt! sen åkte jag hem och sov och idag va sista skoldagen! va på studiebsök på en kemtvätt.. (?) efter det så åkte jag till skans och mötte Qvintus och Maxi och gick till simhallen och simmade lite, sen åt vi på BK hih.. nu är jag hemma och håller på att somna.. får se vad kvällen (soffan/tvn) har att bjuda på! Pözz

Dalanisse

Grattis johanna på födelsedagen! och till lilla bebben som är en liten flicka :)
Nu bär det av till Dalanisse, jätte mysigt, super god mat! maah oxfilé va det här! mums! Haej

Q som är Qvinligt

Jätte trevlig kväll igår! Tack för det Lina! Här kommer lite ruliga bilder :D



Adam och Lina

Ebbalito



Kicki och Lina, haha

Ebba och Jackie

En glad lina och Otto

Ebba och Jackie

Lars och Ebba


As usual

Igår kväll blev det en kväll för mig själv, eftersom min pojkvän inte kom (..........) Jag hyrde film och smaska på lite  godis, men satte aldrig på filmen utan tittade på Happy gillimore på tv, men somnade i första reklampausen.. vaknade vid halv ett då hasade jag mig upp och borsta tänderna, sen vaknade jag igen imorse vid halv 7 typ, kunde inte somna om som vanligt så jag satte på filmen jag hyrde.. Nu har jag städat i mitt rum, seg som in i och irriterad på en viss person. MEN ikväll ska jag till Lina och Q som är Qvinligt och ha det trevligt :) hejhej!

Hur fan?

Fyfan hur dåligt får man spela! kollde ju på fotbollen med pappa igår på tv, helvete 4-0... Ett jävla skämt! somnade typ i början av andra halvlek då målkalaset började och vakna till varje gång pappa tjoade för IFK gjorde mål. KATASTROF!
Somnade som sagt tidigt, runt 8.. gick direkt till sängen efter förlusten och somnade om, vaknade imorse eller snarare inatt vid 5.. klarvaken.. kunde inte somna om för jag bara hostade konstant. Slumrande nog till nån gång med var uppe ur sängen vid halv 7 för att göra mig iordning och gå till skolan, började vid 11.. trodde jag.. men hade tydligen ingen idrott(!!) så jag skulle börja kl 1.. Skit segt.. menmen nu är jag hemma, ätit lite och deckat på soffan.

Orkar inte!

Fortfarande sjuk! Jag orkar inte vara det längre :( Jag hatar att vara det! Har fruktansvärt ont i halsen när jag sväljer och bara andas också.. Sen är näsan ett problem också.. huvudvärken och febern är iaf borta! Men det är sjukt värdelöst att äta mat eller lukta på ngt för jag känner igen smak eller doft.. heeeemsk! Är jätte sugen på vissa grejer men det är inte lönt att äta det för jag känner ändå inte hur det smakar :'( föörsviiin dumma förkylning!!!!
Ikväll ska jag och pappa kolla på IFK-AIK på tv :) heja gnaget!

Sjuk..

Inga kommentarer om söndagen, förutom att gårdarsvinen hade ren tur. Och att matchen gjorde min sjuka värre.. så jag stanna hemma från skolan, likaså idag.. har nog aldrig snytit mig så mycket i hela mtt liv som dessa fyra dagar tillsammans.. tror inte jag har någon hjärna kvar..
Igår kom Qvintus hit för att pyssla om mig lite och så gick han nu för ett tag sen.. då tog jag ett bad för att fräscha till mig lite, imorgon ska jag nog till skolan, känns som om jag missar så mycket annars..
Nu ska jag fortsätta titta på alla skitprogram som visas på tv dom här tiderna på dagarna.. har redan kollat på alla filmer vi har här hemma... eller neeej! haha ja, jag ska kolla på dum & dummare! yes det ska jag göra :) hejhejhejhejhej

Tagga

Igår titta paulina förbi för pappi var inte hemma så hon kom hit och åt lite och titta på tv, sen somnade både hon och jag på soffan... Vakna tidigt idag för ja jag somnade ju tidigt igår, runt halv 10 men sen blev man väckt av en viss person vid halv 4 tiden!! och då kunde jag inte somna om sen när jag väl var vaken.. så låg vaken i nån timme sen somna jag tillslut, mår bättre idag iaf så ska helt klart pallra mig iväg till råsunda! Länge sen jag var på match så jag är fett taggad ;D Have a nice day! Solen skiner!

Löööööööööööööööööööööve!

Ååh igår kom min älskade älskling hem :) åkte till honom och myste hemma.. titta lite på film sen somna vi. Fick en jätte fin chanel ring av qvintus men den va lite för stor :( men jag får tjocka till fingrarna lite så sitter den som en shmeck:)
Imorse vaknade jag med ont i ryggen och var kokhet som en kamin.. kom nyss hem och tog tempen men den stanna på 37,6 så det är väl inte så farligt, men känner mig lite dåsig och hängig, ska bara va hemma ikväll och bli frisk till imorgon för då är det match som gäller :D HEJA GNAGET! Be there or be square!

RSS 2.0