Typ såhär


Bättre måndag

Ledig från allt jobb, idag har jag varit med Melin Daniel mamma och Amanda på Lek och Bus i Väsby. Haha man blev helt svettig när mm sprang runt i dom där klätterställningarna, hopptornen, studsmattorna och allt var det va.. Sen åkte vi till stinsen, åt en smarrig lunch sen shoppade vi :) jag köpte en grå skön tröja, ett mobilskal (...) och ett par klackar :) tjoho. Sen åkte jag hem till pappa, packade träningskläder, åkte till Sture haga och dansade zumba :) sen en superskön ansiktsbehandling :) bjöd pappa på en också :) nu hemma efter en god middag, slocknar snart.. Man blir så mör efter behandling... Godnaat!! SNART ONSDAGSGADD!!! WOHOOO


Söndag

Idag vaknade jag vid sju såklart när jag är ledig vaknar man skit tidigt....
Åt en gemensam mysig frukost kolla lite på tv sen tog vi bilen till strandvägen för en promenad och fika på sjö.... Nånting nånting museet :p gick en prommis och körde hem, sen åkte jag Malin och Daniel iväg till mamma, åt god middag, spelade Uno och lekte kurragömma.. Sen bara slappa och myste framför tv :) nu läggdags!

Imorgon måndag är jag också ledig, ska först till Lek och Bus med Amanda Malin och Daniel äta nån lunch och busa, sen åker jag iväg för zumba och ansiktsbehandling med pappa, skööönt!

Sovgott!


<3

Lillebror


Så här glad va jag när jag skulle hem efter fotot.


Onsdag

Igår jobbade jag och drog sen direkt till Fanny, lagade lite mat, kollade top model, PLL och big brother sen slocknade jag en stund hehe medan fanny kollade gossipgirl, vakna till när avsnittet v slut haha sen somnade vi :)
Gick upp och åkte till jobbet. Drog hem snabbt bytte om och sen vidare till jobbet för att träna free power dance, sådäär kul.. För mkt afrikanskt.. Gillade zumba tusen gånger mer :p iaaaaf! Sen hoppade jag in för att grillas lite i somariumet. Kom ut lite hov röd och mosig. Var fotografering av personal på jobbet också.. Jag ville ha en nu bild.. Den som sitter uppe nu är så sjukt ful så jag skyndade in i duschen och sminkade mig sen. Ut och posa vid poolen :) fick en hyfsad bild tillslut! Sen åkte jag hem och åt jätte smarrig sallad med kyckling, blev över så imorgon får jag god matlåda med till jobbet :) sen iaf blev jag förfrågad om att ta ngt att dricka på treat av Jonte, min bro. Sen kom fanny dit! Nu ligger jag i sängen redo att slaggaaah :) skönt! Sov gott vänner! Natti


Tågkö

Börja 9 idag, suttit fast i Solna i 23min nu.. Åkte typ 100 meter och står still igen.. Blir tokig!!


Många tankar


Hej


Söndag

Efter 13 dagars jobb har jag haft en super härlig söndag, sov ut, kolla en film "Whats your number" rätt bra faktiskt, rolig! Sen bytte jag om och knatade till Sture Haga, tränade, simmade och solade. Tog en dusch och farsan hämta upp mig, åkte och köpte mat sen fri vi och övningskörde en stund, avsluta dagen med BB nu läggdags och ladda inför 6dagars jobb ! Tjoho! :) sovgott vänner!


.


Ont i magen

Vill hem :(


Trött

Måste lära mig gå upp tidigt. Alltså typ 7, är så jeeevla tröt! Alltid.


Tattoo

Sjukt sugen på flera tattoos, har två Jg vill göra! Eller vet placering men inte hundra på VAD! Måste komma på nununu!


Alla <3ns dag.

14e va vårt datum. Stor saknad. Många tankar går till Thailand. Speciellt idag. <3


Jag är sämst

Kan verkligen inte "blogga"


RSS 2.0