PP=BB

Kom nyss hem från skolan och stan, nu har jag äntligen köpt mina söta skor :)
Nu ska jag sätta på en film och dö i soffan :)



Grill

Supermysig kväll igår, kollade på Funny people, den var bra men jag somade flerna gånger under filmen för den va 2,20... as lång! och klockan var mycket så ska se om den då jag är lite piggare och inte ligger i en bekväm mysig säng.
Gick på stan lite idag på min lediga dag, tog en fika men Jenny och Fanny, köpte dock inte mina skor ska göra det imorgon :) Och nu kom jag preciiis hem från Grill, Jag dööör så god mat det har där! Är så sjukt mätt! vill bara lägga mig och sova, vilket jag ska göra snart, eller iaf lägga mig och skissa lite på jackan jag ska sy till Qvintus imorgon i skolan, som beställningsplagg. Sov gott ! pussiluss

shue

Imorgon är jag leeeedig, fett skönt! och sen är det bara onsdag & torsdag sen är det lov! rikitgt niceee jöh!
Imorgon åker också LYLLOT Paulina till Gran Canaria med sina kompisar! Var försiktig!!!
Imorgon ska jag köpa nya skor! Jätte söta, vita tygskor från Tommy H :)
Imorgon.
Imorgon.
Imorgon.
Ska hoppa in i duchen nu, fixa mig sen dra till Qvintus, kolla på Arn.. han har bara 1,2 & 4.. inte så mkt att välja mellan tyvärr, sen ska vi spela Halo! haha , jag suger!  PEJS


Dear John

I find the map and draw a straight line
Over rivers, farms, and state lines
The distance from 'A' to where you'd be
It's only finger-lengths Jobby that I see
I touch the place where I'd find your face
My finger in creases of distant dark places

I hang my coat up in the first bar
There is no peace that I've found so far
The laughter penetrates my silence
As drunken men find flaws in science

Their words mostly noises
Ghosts with just voices
Your words in my memory
Are like music to me

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

After I have travelled so far
We'd set the fire to the third bar
We'd share each other like an island
Until exhausted, close our eyelids
And dreaming, pick up from
The last place we left off
Your soft skin is weeping
A joy you can't keep in

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
And I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
and I, I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms

Fight

Ikväll är det ON! Spännande, den stora matchen! hehe
Bakat kladdkaka :)

Dating in the dark

20.00 börjar dating in the dark, skulle tydligen vara ett mkt roligt avsnitt ikväll så missa inte!!

AS

Gaah frustration! Sluta pusha din idiot.


HATA.

Hata migrän. Hata mens!

Hej

Hej Hej Hej Hej! Hemma från jobbet nu, det var mycket folk idag! blir nog lika mycket imorgon men det gör inget, vill bara att tiden ska gå fort så jag får träffa min älskling sen på kvällen :)
Just nu kollar jag på Family guy :) och äter Rostbiff och Potatis sallad haha.
Ska fortsätta kolla nu :)

Fjärilshuset

Vaknade imorse med gråten i halsen! Drömde världens äckligaste dröm! Allt kändes sjuuukt verkligt! Fan dig malin! Du va med och du va DUM! Bläk, tur att verkligheten väckte mig!

Nu ska jag gå till jobbet, börjar 11.. sen ska jag bli övegiven ikväll med, pappa och jonna ska ut så ska chilla hemma ikväll med för jobbar imorgon också :) Och imorgon kommer min bääääääbis hem ! jippppi!

Måste kila, Peeace


LillaSyster

Igår gick jag visst till skolan, efter det så åkte jag och mötte mamma i upplands väsby och gick och kolla i centrum, fick en jeans jacka och sen köpte jag ett linne från The Garden Collection by H&M :) Sen åkte vi hem till min älskade bästa lillasyster! världens bästa! saknat henne så mkt, och stor har hon blivit! måste åka till mamma oftare, bara resvägen som är så jobbig :/ men det ska jag ändra på! Hade sovmorgon imorse, började 12.50. Riktigt skönt, men hade bara två mkt onödiga lektioner och humöret var inte på topp men det gick ändå, nu är jag hos pappa och dom ska snart iväg på middag hos några vänner och jag orkar inte följa med så jag ska bara chilla och kolla på film eller nått. Jobbar imorgon och på söndag så orkar inte gå ut..
Saknar min baby!
Ont i magen, hej.

Linnet ser ut såheear


Huve

Fan, har så jävla ont i huvet.. mår illa, fan. Pallar inte bli sjuk eller nått!
Idag har jag varit på maddes salong, blev bra. Sen snabb fika med klassisar, sen åkte jag till min kärlek och kolla lite ento, och sa hejdå för imorgon bitti åker han till London.. :'( Ska sova, kanske stannar hemma från skolan imorgon.. Peace.

Kärlek till dig baby!

TISDAG

Lilla bebelutt ligger i min säng och tittar på fotboll, snark. Kollade nyss på Dating in the dark, det är så himla roligt!
Och jag är ledig imorgon, kan det bli bättre? Jaadå.. för jag ska färga håret då också hos madde på hennes salong :) kommer bli super nice!
Jagade Lina med en uppstoppad fågel idag, hon skrek :)

Min lilla Qvintusmouse! ♥


E <3 Q

Älskar dig min älskling! Jag tror vi måste ta lite fler pussbilder.. hihi




MODEMAKT

Var på museum förra veckan med skolan, vi tog bilder på oss själva som hamnade på Modemakts hemsida!




Sjukt vackert!

Wipeout

Haha jag har aldrig riktigt tyckt att wipeout varit så roligt men asså!! Det går nu på kanal 5 men det är reklam, fyfan haha det är fett kul! Den där gamla tanten som visa pattarna.. seriöst? haha sunkigt!

Klar med två arbeten, bara ett kvar till imorgon, HEJA LARSA!

1år & 3månader



Shutter Island

Igår kväll var jag och Qvintus på Tacobar! Mums! Vid medis sen gick vi och kollade på "shutter Island", så jäävla bra! Jag tyckte den va skit bra! Åt massa popcorn och läsk, sen gick vi till Qvintus och kollade lite på tv, precis när vi kom hem börjde "Longfellow deeds" på 1an, haha den är ju as rolig men båda somnade efter typ en halv timme menme! Nu MÅSTE jag sätta igång och plugga, har 3st viktiga saker som måste in imorgon! BLÄÄÄÄÄÄ!

 


Blocket

Skönt! Imorse la jag upp syrrans gamla loftsäng som stod i mitt rum på blocket, vid ett tiden ringde det någon som ville ha den så jag och pappa mecka ner den och så damsög jag och puttsa speglarna och möblerade om lite så nu ser mitt rum ut som nytt, ser fett stort ut :) nöjd, men inte alls klar än, nästa vecka ska det målas och tas bort en bokhylla och lite sånt, ska bli roligt att göra om lite :)
Ikväll ska jag på Shutter Island med Q, spännande, den ska va as bra har jag hört av pappa :) hih!
Pejz

Blackbeat!

Igår va jag hos Q och firade hans mamma som fyllde år det var jätte trevligt, åt masa gott :)
Idag hade jag idrott lunch samhälle och svenska men svenskan blev inställd så slutade kl 2, skönt, drog in till stan och fika med tjejerna, mys.

På lördag börjar allsvenskan!
Black at heart!

Pass på

Tjohs, vilken dag. Nordiska museet, fika, provat kläder hos fanny, gått till jenny med fanny och jenny, lagat tacos, ätit tacos, dansat shuffle! Jag och Jenny var sååå grymma! blev mördbultad av Christoffer, som btw söker en flickvän! haha pass på! ska göra mig i ordning för sängen snart :)
Imorgon är det textil hela dan från 08.30 - 15.35 tror jag ! snark, sen ska jag möta upp Q och gå en runda på stan och försöka hitta ngt till hans mor som fyller år på torsdag :) 

Kusinvitamin Christoffer

skola imorgon

Skola imorgon, ingen ångest faktiskt.. ska bli kul fast hade ju såklart inte bangat på en veckas till lov.. men det är bara för mina söta klassisar gör skolan så rolig, kan typ inte komma på en lektion eller en lunchrast vi inte garvat på haha TUR att jag hamnade i samma klass som dom :) hihi :)

Ni som inte vet hur roligt vi kan ha ibland, här får ni lite bildbevis :)


Music and lyrics

Hemma i Stockholm igen, kom hem igår vid 12.00 :) sen gick jag till jobbet för att hälsa på jenny som jobbade :) sen kom Qvintus till mig och vi hyrde film och bara myste, kollade på 500 days of summer, mycket bra :) och sen idag har jag inte gjort annat är bara dega i sängen framför tvn med min älskling, han gick för ett tag sen då tog jag ett bad, skönt. Nu har jag precis kollat på blåsningen och nu är det Music and Lyrics, tycker inte den är så bra men iaf :P har inget bättre för mig.. eller jo, skriva klart min modegrej som ska in imorgon... den är klar men måste göra om den lite PLUS att min data fuckar så kan inte öppna den i word så den har typ kapat halva texten och blööh men jag orkar inte hålla på med det däääära nu :(  men nu börjar filmen igen :P hih!
HEJ

Gotland va inte lika kul på vintern...
Malin och Mammis

Mjäk

Om ca en timme går tåget till Tc.. där ska jag och mammsen ska byta till ett tåg mot västerhaninge där vi byter igen och tar sista tåget till nynäshamn, knas när man inte har bil, men det blir mysigt :) har precis packat lite och ska inte glömma boken, och hörlurar så jag kan titta på film :) hoppas det visas ngn bra :) Väntar bara på att klockan ska bli dags-att-gå.. alltså 10 i 6.. kommer fram till Gotland halv ett så det blir läggdags dirr sen får vi se vad vi hittar på imorgon! :) Hörs när jag kommer hem igen! pallar inte sitta vid datan när jag är där så catch up with you later :)

Så här vackra kan jag coh jenny se ut när vi är på Gotland.. på sommaren.. har aldrig varit på gotland på vinter eller våren.. inte hösten heller för den delen, men ja , sommar på gotland iaf..


Ha det bar alla! glöm inte att checka länken i inlägget nedan! PEACE!

Gotland imorgon!

I förrigår var jag och qvintus och några vänner hos Viktor, vi skulle chilla lite bara.. haha hände en sjuk sak, spyr bara jag tänker på det. Riktigt vidrigt va det. UFC- och MMAfreaken satte igår efter några öl och skulle köra en fett seriös match med Chieck Kongo-soundtrack, octagon-girls, bara överkroppar, invägning och.... kräk! Så vidrigt! haha,  jag filmade hela skiten.. fick med det på kameran. Guldvärt, Killarna dog av garv asså.. Chrille fick in nått strypgrepp så adam börja spy.. asså jag har fått men för livet! haha stod i den vinkeln då jag såg allt.
Här är en länk, dålig kvalitet men man ser lite iaf... Choking until puking

Idag har jag sprungit omkring på stan med Qvintus som skulle fixa grejer på banken och skatteverker, blöh, men nu är jag hemma, ska laga mat snart till familjen, jäättte god lax!! Sen packa sen åka till Qvintus, kanske dra till viktor och köra en favorit i repris.. not!

Imorgon kl 21.00 åker jag och mamma till min syster på gotland! ska bli mysigt :) kommer hem igen på lördag men blir iaf borta från stan några dagar :)

Have a wonderful evning gott folk!

RSS 2.0