.....

Helt sjukt trött.


Wiie

Hej :) FETT glad tjej! FETT arg tjej! Hatar när folk är sjuka på jobbet då jag måste hoppa in på min lediga dag då jag somna 07.30 i en mysig famn och ska ta mig upp till jobbet till 14.00 vill typ ta livet av mig!


Boys are veryvery stupid, Throw rocks at them. Now.


Mammas födelsedag! :)

Sitter på exklusiva Eourostop, köpte en fin blomma och lite annat smått och gott till mammsen :) ska hem nu och städa hemmet och börja förbereda inför eftermiddagen. Duscha och göra mig iordning :) sen får vi se om jag kanske drar vidare in mot stan :)


Sugen på denna :)


Så sköön


Dilemma

Hmm... Vad ska jag gööö?
Mamma fyller 24 imorgon, hehe.. Ska jag åka dit redan ikväll även fast hon jobbar imorgon eller Imorgon .. Eller jag veet inte... MYK


Hei


Påvägtilljobbet

Tjenis, sitter på bussen till jobbet.. Tror jag börjar bli sjuk! Fööök.. As ont i halsen men hoppas verkligen att det inte blir ngt mer än det! Just nu när jag skulle göra så roliga saker så blir man såklart dålig.. Bu!
Ganska skön jobbdag idag, har personal möte vid 3 till halv 5 typ så då kommer man iväg från hålan ett tag iaf :) som en lång rast, skönt :)
Have à nice day


Aiiit

Påväg hem från Hornsgatan och WILMER :) efter lilla mötet så åkte jag till fiket för att ba häänga lite :) nu sitter jag på tuben till Solna och ska hem och äta linas korv. Gott.. Eller?
Jag frågade pappa om jag fick göra en god kycklingrätt idag men då svarade han; det blir linas korv ikväll aiit.
Ja ni fattar vad jag får stå ut med.. Wehåå!
Ganska så taggad inför kommande dagar, gillar när det händer en del :) !


Trött

Igår åkte jag till lilla pauli, lånade en fin klänning till julfesten på lördag! Kommer va så tjusig ;) haha! Sen kom emilio och vi åt lite kex och ost och drack cola. Mums.
Blev en sleepover och nu sitter jag på tuben påväg hem för Paulina skulle jobba som vanligt!! Hihi!
Ska hem och ta ett varmt bad sen fixa mig för att åka till zinken och ha lite möte med Annika, mamma till Tom-Harry! Skriver till dig sen Fanny! ;p
Sen ska Jag förhoppningsvis åka och hämta min klocka också om den nu är klar !!
Ha en bra dag :)!


Jag och fantis


Blä!

Sjukt jobbig dag idag, väldigt stressigt på jobbet! Inte ens enda rast, stod och kastade i mig lunchen och två huvudvärkstabletter på det, nu är jag hemma och ligger i badet! Så skönt! När jag är karska jag försöka fixa bilderna :) Wii :)


Trött bebiis


Utkast: Nov. 20, 2011


Bajs


The prestige

Sitter och kollar på min favorit film på 3an :) love it! Efter den, bums i säng.. Jobba imorgon ju, är super trött! Och imorgon efter jobbet ska jag fixa bilderna från USA :)
Ledig måndag och tisdag, jobb onsdag, mamma fyller år på fredag, julfesten på sturebadet på lördag med hotellövernattning samt hotellfrukost, sen öppning söndag :) köpa julklappar måste jag göra efter löning också.. Knaows!
Godnatt <3


Sture

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig hem efter en lång dag på jobbet, snabb skön stängning idag dock, samma skit imorgon :) yeey!
Nu kom
Er bussen :) Wii


Fannys order

Glömmer HELA tiden skriva.. Men när Fanny påminner om hur sämst jag är , då kommer jag igång :p tack älskling!
Ska bli bättre, prommis... nästan.
Fixar mig lite inför kvällens bravader, ska en sväng förbi nype bara. Pank så det blir inget att dricka, blir kul ändå :)

Moa har namnsdag idag så Johanna har bakat muffins haha..


Target

Pömsiga ska vi snart krypa till sängs efter en fullspäckad dag. Idag har jag och Fanny varit på Zoo! Hihi sett jätte många olika djur och tagit massa bra bilder med kameran. Som dok inte går att ladda upp än :) efter det gick vi en sväng i ett litet udda kvarter, sen tog vi en fika på Starbucks i väntan på att hämta Ella från skolan. Hem och äta Kina mat sen åkte vi till Target, som är en stoor affär, med typ allt! Kläder, skor, mat, elektronik.. Ja ni fattar.. Hann inte med så mkt så Jg och Fanny tänkte åka dit imorgon kanske och köpa lite julklappar och födelsedagspresenter :) nu ska vi kolla modern family och sussa! :) Natti


RSS 2.0