Hemmaaa

Nu är jag hemma igen från gotland! shiiiit har verkligen haft helt underbart! obeskrivligt! Jobbigt när Q åkte hem men hade otroligt mysigt ändå! kanske lägger in lite bilder senare, ska packa upp lite nu... sen drar jag till Q's land sen på tisdag tror jag :) ska också bli helt suuuper! saknar honom :( men snart får jag träffa honom igen! jaja nu ska jag fixa lite grejer , somnar nog tidigt ikväll, har varit en stressig dag! jaja puss på er ! just.. klipp håret också, är nöjd , känns mer moget än det låååååånga :)



Jag och en halv bääääääbis :) <3

Måndag den 14juni 2010

Idag firar jag och min fina pojkvän, ett och ett halvt år tillsammans :)
Håller på att packar ner det sista i resväskan jag hämtade hos farmor för den jag hade var för liten.. Mycket som ska med! Kommer bli så himla mysigt! Ska gå in på sl och kolla när tåget går också, eftersom vi måste åka pendeln till nynäshamn, men det går säkert bra :) kommer nog bara bli lite jobbigt att försöka få upp Qvintus imorgon bitti! Jaja hörs senare! puss


Hairspray

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Hairspray som går på 4an, har packat det mesta men ska förbi farmor imorgon och lånaen större resväska, får knappt plats med hälfen av det jag måste ha med mig :P men nu börjar filmen! puss

Love.

Hemma från jobbet nu, lång dag idag! Mamma Amanda Malin & Daniel kom förbi och åt mat och titta på fjärilar, fiskar och fåglar :) Nu ska jag hämta fram resväskan och packa alla grejer som ska med till gotland! Imorgon åker jag till qvintus, sover där och drar direkt imogonbitti till gotland :)

Hemma från jobbet nu, skönt! Duchat, ska äta sen åka till min älskade älskling, spela Halo, mysa och sen jobba imorgon, packa på måndag, åka till gotland på tisdag! SOFT!




Min älskling har tagit studenteeeeeeeen!! Fyan vad han är BRA!

Shit vilken dag, och igår kväll.. stress stress stress! skit kul mottagning igår hos christoffer! blev rätt sent, kom hem och va fett pigg så somna ännu senare, gick upp i morse och tog ett bad gjorde mig  ordning, pattade håret helt i onödan, ösregnet satte minsann krull på det! kom iaf iväg och nu har jag sommarlov! vilket är helt sjukt, har ännu inte insett det! Skyndade mig iaf vidare till vittra för att mottaga qvintus , ååh han va såå himla söt! och hela hans släkt och familj va där, alla stod med varsitt plakat, hade minst 15st, ingen överdrift, bara hans bild och namn som syntes på hela skolgården. Sen skulle han upp på flaket och jag ville också ed, men hade inte förberett ngt inför det, tillslut stod jag där dränkt i öl och cider från topp till tå, i mina finkläder, frös häcken av mig, men det va otroligt roligt :) efterdet gick vi som ispinnar till qvintus där alla gästerna va, hade jätte trevligt hela dagen och kvällen, nu är jag hemma! och här kommer bilder från igår och idag! njut :)


Qvintus min underbara älskling, världens finaste!


Chribba kusin :) Grattis!

Grattis bästa kusin Christoffer på studenten!

Snart klar, ska åka till Christoffer och Jenny, hjälpa till innan gästerna kommer! Mottagning och vi ska stå i baren ;) lägger upp bilder imorgon!
Allt är så sjuk stressigt, mottagning hela kvä'llen idag, qvintus student imorgon, så har fan glömt bort min egna avslutning... jag får fan sommarlov imorgon!!!! SJUKT. shit va grymt! Sen jobba i helgen, sen på tisdag åker vi :D fan va underbart! hörs imorgon , får tyvärr inte till ngn bild på hur jag ser ut ikväll men det kommer kanske imorgon ! puss

Godnatt

Nu ska jag sussa! datan dör när som, börjar vid 12 imorgon, skönt! godnatt folket :) puss & kram

-

Huvudet mår bättre!
Idag har jag varit i skolan, börja halv 11, en minuts betygsnack, en timmes lunch, laga Qvintus skjora, en minuts betygsnack, nyhetskryss. Otroooolig nödvändig dag, det är det här jag menar, helt värdelöst att ens gå till skolan.. menmen, imorgon ska jag dit efter lunch, sy en övning och ta med fika så ska vi ha som en avslutningsfika med klassen! :) nu ska ja en snabbis till solna centrum och kolla lite :) pejs

Dumma huve

Har lätt huvudvärk, varje dag! Det kan mina klassisar nog också intyga om.. Igår hade jag det, och nu har jag haft det hela dagen idag också, sjukt irriterande! måste typ kolla så jag inte har nån tumör i huvudet eller ngt! :S
Idag har jag iaf varit med qvintus, spelat halo, börjar bli riktigt bra nu asså! Det är faktiskt fett kul! Sen träffa jag Jenny och Fanny och tog en fika hemma hos Jenny :)
På fredag får jag sommarlov, fast har typ redan fått det nu kan man säga för jag har inget viktigt i skolan kommer inte kunna gå på avslutningen för då ska jag på Qs utspring och mottagning! :) menmen sen nästa vecka på måndag eller tisdag sticker vi två till Visby! :)

Hemma

Nu är jag hemma från jobbet, det va rätt lugnt idg, inte såå mkt folk! Imorgon jobbar jenny också så då blir det roligare :) Resten av familjen är i Åkersberga på kalas, så är ensam hemma ett tag, ska ta ett långt bad och bara vila upp mig för morgondagen.Och idag är jg superglaaaaad, för att jag och qvintus, kanske jenny och victor ska åka ner själva till gotland och bo i huset! sååå underbart! inte många dagar kvar! :)
badtime!

2 veckor!!

Exakt 2 veckor kvar tills jag, Qvintus och Jenny åker till Gotland! längtar såååå mkt :) ska bli super kul!

Fredag!

Idag hade jag idrott, första gången på typ 2månader känns det som.. Spelade brännboll.. mode&design mot frisörerna.. vi förlora.. vi gav upp efter typ deras 5 frivarv.. Men sen iaf hade vi samhälle och sen svenska då vi tittade klart på Dirty dancing.. Vi dog.. bara tjejer i klassen! vi satt och skrek, grät, ååhade och dansade med till musiken haha! Jag vill vara baby!
Skottlossning på sveavägen = låång hemväg.. fick åka en omväg via tekniska högskolan fö att komma vidare hem, virrade runt som en vilsen höna bland alla bussar.. + att jag inte ens hade morgonkissat! Sprang hem från bussen och hitta såklart inte nycklarna.. men tillsist så..
Har precis ätit en otroooooligt god måltid! Tacos! Jag och pappsen. Om nån timme kommer syrran och hennes boyfriend hit. Så jag kanske åkter och sover hos älsk och imorgon ska duktiga jag gå till piss-jobbet och slita som ett djur! Passa på att komma förbi på söndag på Sveriges nationaldag, för då är minsann Lasse Berghagen där och står för underhållnig! Ha en trevlig fredagkväll! Pussiluss

Underbar dag!

Igår hade jag ingenting att göra i skolan så jag gick tidigare, mötte upp min älskling, gick hem och spelade Halo med grabbarna! kom sist som vanligt men det va ändå kul :) Sen gick vi en liten mys promenad i det sköna vädret!
Imorse vaknade vi av solens underbara strålar som trängde in genom gardinerna! Då gick vi till mormor Mary, åt frukost och solade gaalet på hennes balkong. När vi inte orkade mer så gick vi hem och chillade i det svala! Spelade lite tv-spel, sen gick vi ut en snabbis och köpte en glass och glassade i solen på en bänk :P sen gick vi  hem och fixa oss lite, han gick på träning och jag mötte Jackie gick till Kronan för att fika och plugga! Nu är jag hemma och ska forsätta med lite plugg, dusch, mat och tv!
Pejzzz

RSS 2.0