Stockholm Fashion Week

Onsdag, Torsdag, Fredag & Lördag jobbar jag och tjejerna som påklädare på modemässan i modecenter i Nacka, igår var en lååååång dag, började i skolan kl 8.30 slutade 15.30 gick dirr till modecenter för ett möte på ca 1 timme tänkte vi, men det visade sig vara ett 6timmars genrep, rätt kul men stressigt, kom där i från vid 10..
Idag började vi kl 10, första pressvisningen skulle äga rum kl 11, vi tjejer taggar till backstage ena sekunden och den andra blev showen attakerade av aktivister, de demonsterade mot pälsindstrin osv. De hade kedjat fast sig själva i pelare i salen där periodet va och där modellerna skulle gå med sina pälsjackor och pälsmössor.. Aktivisterna skrek "Päls är Mord, Inte Mode" "Alla som bär päls borde skämmas” och ”Djur är vackra - människor som bär päls är fula”! Sånna saker skrek de i ca 3 timmar, innan poliserna och vakterna får loss kedjorna och för bort dom. Plus allt detta så var det demonstranter även på taket så ja.. det kom ju natuligtvis en helikopter fast den missade vi pga att vi evakuerade byggnade och fördes till ett lugnare ställe :) Står ett litet inslag på expressens hemsida :) En helspäckad dag så att säga!
Nu ska jag ta ett långt bad, sen ska jag träffa Q och tiita på Glee :D
Tudeluue

(Bild lånad från expressens hemsida)

Kommentarer
Postat av: Moster

Coolt att du också bloggar ditt lilla snyggo!!! Du kollar väl in vår blogg. hornsgatan62.blogspot.com om du vill kolla in schnygga brillor! Kram

2010-02-18 @ 19:36:18
URL: http://[email protected]
Postat av: malin

hahahha så stört!!! :P

2010-02-18 @ 23:28:57
URL: http://teddyochfreddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0